Gasi se još jedna televizija Radoice Milosavljevića, poslužila je svrsi, odrađena je izborna kampanja, pa katanac!

ТВ Пожега гаси сигнал Пожега – После две године, житељи ове општине први пут у програму локалне ТВ нису могли да прате заседање локалног парламента, јер је троје запослених новинара отворило боловање, а техничко особље предвођено директором и уредником Снежаном Драгојловић се припрема да угаси сигнал и запечати просторије.

Снежана Драгојловић, Радоица Милосављевић, фото: Новости

Власник ТВ Пожега Радоица Милосављевић из Крушевца је ову медијску кућу купио 15. октобра прошле године, за 30.000 евра, и уговором се обавезао да ће за 24 месеца уложити 50.000 евра у опрему, те да неће отпуштати раднике којима би требало да редовно исплаћује зараде…

– Ништа од тога није испоштовано. Добили смо само три половне, готово неупотребљиве камере, последњу плату смо поделили за прву половину јула, а после безброј покушаја да се видимо и чујемо бар посредством телефона, Милосављевић се 30. септембра први пут јавио електронском поштом и затражио да му доставимо информацију о дуговима… Послала сам све шта је тражено и сутрадан поднела оставку, али се власник више није јављао. Само су нам папири враћени… Немамо више шта да чекамо јер нам је незванично поручено да новца нема и да се сами сналазимо, што је немогуће јер смо већ добили опомену да ће жиро рачун бити блокиран. Без новинара који су с разлогом престали да долазе на посао не преостаје нам ништа друго него да угасимо сигнал и напустимо просторије – огорчена је Снежана Драгојловић.

PROČITAJ JOŠ:  Oglašena javna nabavka izvođača radova za rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže u Kruševcu

Крах

Подсетимо, Радоица Милосављевић је покуповао десетак медија у Србији, од којих су већ престале да раде телевизије у Панчеву, Крагујевцу, Брусу, Пироту, Новом Књажевцу и у његовом Крушевцу.

Извор: Новости, Т. Пауновић

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply