Funkcija za Bratislava Ilčića iz JS uprkos podnetih prijava zbog posedovanja arsenala oružja!

Da se podsetimo, ko drži u fijoci slučaj gradskog većnika Bratislava Ilčića, člana Jedinstvene Srbije, kod koga je policija pronašla arsenal oružja? A nakon toga je fizički napao policajca, koji je sa telesnim povredama završio na pregledu u bolnici!

Tekst iz 2012. godine: Član kruševačkog gradskog veća Bratislav Ilčić i dalje obavlja ovu funkciju, iako je policija kod njega pronašla nelegalno naoružanje.

Naime, pre skoro dva meseca, policija je prilikom pretresa Ilčićeve kuće pronašla naoružanje i municiju za koju nije imao dozvolu.

Iako je za neovlašćeno držanje oružja zaprećena kazna od jedne do deset godina zatvora, Ilčić nije zadržavan u pritvoru, a protiv njega je podneta krivična prijava.

Načelnik Policijske uprave Kruševac Miljan Petrović kaže da je prilikom pretresa kuće poznatog kruševačkog ugostitelja i člana gradskog veća Bratislava Ilčića pronađena automatska puška, lovački karabin i TT pištolj, kao i veća količina municije za ovo naoružanje, za koje Ilčić nije imao dozvolu.

Iako se to dogodilo pre skoro dva meseca, Bratislav Ilčić i dalje obavlja funkciju gradskog većnika.

On je zadužen za privredu i jedan je od troje gradskih većnika, od ukupno 11, kome je ovo plaćena funkcija.

On danas nije bio na svom radnom mestu, a telefonske pozive B92 je odbio. Gradonačelnik kaže da će on obavljati funkciju na koju je postavljen dok iz policije ne stigne zvanično obaveštenje o prekršaju koji je načinio.

U gradskom odboru Jedinstvene Srbije, koja je Ilčića postavila, nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj.

Jedino Gradimir Nikolić iz iste stranke smatra da bi kruševačka javnost trebalo da zna čime se bavi njihov gradski većnik.

Posle pronalaženja oružja, kruševačka policija se nije oglasila uobičajenim saopštenjem, pa Kruševljani gotovo da i nisu upoznati sa ovim slučajem.

U policiji saznajemo da je prilikom saslušanja Ilčić objasnio da je oružje dobio umesto para za račun u kafani koju drži u Kruševcu i da zbog toga nema dozvolu za njegovo držanje.

 

Nakon ovog događaja sa oružjem, posle par godina, Bratislav Ilčić je na pola ulice slavio rođenje deteta. Policijski službenik koji je zamolio gradskog većnika Bratislava Ilčića da se skloni sa ulice je  bio maltretiran od strane gradskog većnika, pa je pomoć potražio u kruševačkom Zdravstvenom centru. O ovme događaju detaljno čitajte u sledećem tekstu

Ponovo bahatost gradskog većnika iz Jedinstvene Srbije u Kruševcu

 

A pročitajte i o bahatosti ostalih gradskih funkcionera iz Jedinstvene Srbije

Pismo čitalaca – prevaranti vladaju u Kruševcu – JS gradski većnik

Pismo čitalaca – prevaranti vladaju u Kruševcu – JS gradski većnik – NASTAVAK

ZLOUPOTREBA – Gola istina o funkcionerima Jedinstvene Srbije u Kruševcu – TREĆI NASTAVAK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply