FK Napredak održao godišnju Skupštinu kluba

skupstinafkn

Na redovnoj godišnjoj sednici usvojen je godišnji izveštaj o radu kluba i njegovih organa, sa završnim računom za 2012. godinu, imenovani su novi delegati i članovi Upravnog i Nadzornog odbora.

skupstinafkn

U vedrom raspoloženju, usled odličnih rezultata koje postižu sve selekcije Napretka, od seniorske do petlića, protekla je redovna sednica Skupštine kluba. Prisustvovala su 22 delegata od ukupno 25, a sve odluke donete su jednoglasno. Predsednik Upravnog odbora Goran Karić podneo je godišnji Izveštaj o radu kluba, sa završnim računom za 2012. godinu.

– Seniorski tim nalazi se na liderskoj poziciji u svom rangu takmičenja i veoma smo blizu ulaska u Superligu, što smo zacrtali kao cilj za tekuću sezonu. Pored sportskih rezultata, ulagano je i u infrastrukturu i organizaciju, pa sa ponosom možemo da istaknemo da postajemo pravi evropski klub – istakao je Karić.

U proteklom periodu klub je realizovao nekoliko humanitarnih akcija, a u narednom veća pažnja biće usmerena ka podmlatku Napretka i iz okolnih klubova. Jedan od prioriteta je i izgradnja pomoćnih terena, uz podršku lokalne samouprave.

Na predlog Sportskog saveza Grada Kruševca, izabrano je 15 novih članova Skupštine, a u Upravni odbor kooptirani su gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić i privrednik Ljubiša Krstajić, vlasnik lanaca hotela u Meksiku. Predsednik Nadzornog odbora je Dragan Pajić, a članovi Anja Dmitrović i Dragan Lazić.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply