FK Napredak najbolja ekipa u Kruševcu u sportskoj 2016. godini!

Sergej Lukic, Dragoslav Petrovic i Marija Sudimac sa priznanjima Sportskog saveza Kruševca

Fudbaleri „Napretka“ najbolja ekipa Kruševca u 2016. godini – Najbolji sportisti Kruševca u 2016.godini su Suzana Petronijević, članica ŽFK Napredak i reprezentativka Srbije, i Dragoslav Petrović, reprezentativac u badmintonu i osvajač bronzane medalje na Prvenstvu Balkana, odlučio je žiri Sportskog saveza Kruševca.

Sergej Lukic, Dragoslav Petrovic i Marija Sudimac sa priznanjima Sportskog saveza Kruševca

Foto: S. Milenković / RAS Srbija Sergej Lukic, Dragoslav Petrovic i Marija Sudimac sa priznanjima Sportskog saveza Kruševca

Za najbolju sportsku ekipu u godini na izmaku proglašen je Fudbalski klub „Napredak“ koji je u jesenjem delu prvenstva Super lige zauzeo četvrto mesto.

Najbolji juniori su Anastasija Stevanović (Boks klub „14. oktobar“), osvajačica srebrne medalje na državnom prvenstvu u kategoriji do 57 kilograma, i Relja Tomašević iz Vaterpolo kluba „Rasina“.

U konkurenciji kadeta prizananja su otišla u ruke Sergeja Lukića i Marije Sudimac, članova Badminton kluba „Zmajevi“, dok su najuspešniji pioniri Nevena Simić iz Karate kluba „Kruševac“ i Uroš Vranjanac, prvak Srbije u bacanju kladiva.

Najbolja mlada ekipa u 2016. godini su gimnastičarke „Napretka“, prvakinje Srbije u konkurenciji pionirki.

Najbolji trener je Dragan Ivanović (FK „Napredak“) dok je alpinista i novinar Dragoslav Gogić dobio priznanje za sportski podvig godine jer se ispenjao na najviši vrh Irana.

Nagradu za posebno ostvarene rezultate dobila je ekipa Sportskog društva „Palestra“ u Unified fudbalu za osvojeno prvo mesto na turniru u Španiji dok je nagrada za životno delo pripala Milanu Vujičiću – Lanku, sportskom pedagogu i nastavniku fizičke kulture.

Izvor: Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply