FK Napredak Kruševački ponos

Sportski savez Kruševca prepoznao je učinak FK Napredak u 2012. godini i dodelio tom klubu i njegovim ćlanovima prestižna priznanja. „Čarapani“ su najbolja ekipa godine u Kruševcu a Nenadu Mirosavljeviću i Nikoli Miloševiću pripala su pojedinačna priznanja.

Godina na izmaku bila je više nego uspešna za Fudbalski klub Napredak iz Kruševca pa ne treba da čudi što je i Sportski savez u Lazarevom gradu prepoznao rezultate i nagradio ih.

Fudbalski klub Napredak proglašen je za najbolji klub u Kruševcu što ne čudi ako se ima u vidu da su „Čarapani“ na proleće bili nadomak plasmana u Superligu a u tekućoj sezoni bi čudo trebalo da se desi pa da im izmakne povratak u elitu.

Ova nagrada je samo potvrda da smo na dobrom putu, zauzimamo prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i sigurni smo da ćemo sa dobrim rezultatima nastaviti i na proleće i da ćemo obezbediti plasman u najviši rang, a u narednim sezonama zaigrati i na evropskoj sceni“ istakao je direktor Napretka Vladimir Arsić prilikom uručenja nagrade.

Zvanje najboljeg sportiste godine pripalo je kapitenu Napretka koji zbog zdravstvenih problema nije uspeo da dođe na uručenje nagrade ali je Nikola Milošević, najbolji mladi sportista Kruševca, preuzeo i Mirosavljevićevu nagradu iz zahvalio se.

PROČITAJ JOŠ:  Oliver Tomić Oli, dugogodišnji karate reprezentativac bivše SFRJ preminuo je u 68. godini

Ova priznanja su pre svega velika čast, a onda i podstrek, ali i obaveza da nastavimo sa radom kao i do sada. Što se nas tiče, mi ćemo i dalje maksimalno prilaziti svakom treningu i utakmici, a nadam se da ćemo naredne godine ove nagrade dobijati kao superligaši“ kazao je mladi vezni fudbaler Napretka.

Fudbalski klub Napredak osvojio je titulu jesenjeg prvaka i ima devet bodova više u odnosu na ekipu Čukaričkog, koja se nalazi na drugom mestu.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply