FK Napredak ide na pobedu i pomaže akciju Srce za Tijanu

fk

Fudbaleri Napretka u subotu od 15 časova i 30 minuta dočekuju ekipu Novog Sada. Iako ne bi trebalo da imaju većih problema protiv poslednjeplasiranog tima Prve lige Srbije, šef stručnog štaba Kruševljana, Nenad Milovanović, upozorio je da je u fudbalu najteže dobiti unapred dobijene utakmice. Optimizam uoči meča 22. kola, Milovanović bazira na dobroj igri svog tima, posebno u drugom poluvremenu, prošlog vikenda u Beogradu. Duel sa Novim Sadom imaće i humanitarni karakter, jer će biti prikupljana sredstva za pomoć u lečenju Tijane Ognjanović

fk

Novi Sad ima strahovito dobru kontru, a činjenica da su promenili trenera biće dodatni impuls za igrače da se dokažu, istakao je na konferenciji za novinare, posvećenoj subotnjem duelu u Kruševcu, šef stručnog štaba Napretka, Nenad Milovanović.
– Normalno je da sam optimista. Iako u Beogradu prošlog vikenda nismo pobedili, igrali smo jako dobro, posebno u drugom poluvremenu. Jesenas sam rekao da nam utakmice ovog tipa određuju sudbinu, ne derbiji – rekao je Milovanović.

Napadač Nenad Gavrić rekao je da on i saigrači respektuju svakog protivnika, pa i poslednjeplasirani Novi Sad.

– U glavi su nam samo tri boda, ali moraćemo da igramo jako agresivno.

Novoj pobedi nada se i stranac u redovima Napretka, Obeng Regan.

– Protiv takvih ekipa je posebno teško igrati. Pripremali smo se čitave nedelje sa trenerom za tu utakmicu i znamo kako da je dobijemo.

U naredne dve nedelje, Napredak će odigrati pet utakmica, od čega samo jednu na strani, u Zaječaru.

– Ukoliko, u rezultatskom smislu, uspešno rešimo te utakmice, bićemo nadomak cilja. Sve je na nama.

Strateg Kruševljana iskoristio je priliku da se zahvali rukovodstvima fudbalskih klubova Jasika, Bošnjane i Juhor, koji su fudbalerima Napretka omogućili da treniraju na njihovim terenima, kako bi trava na stadionu „Mladost“ bila sačuvana za prvenstvene mečeve i pozvao navijače da dođu u što većem broju, jer će okršaj sa Novosađanima imati i humanitarni karakter. Naime, na inicijativu igrača, biće prikupljana sredstva za lečenje Tijane Ognjanović. Susret na stadionu „Mladost“ počinje u 15 časova i 30 minuta.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply