FESTIVAL srednjoškolskog teatra Tin-fest ove godine se oderžava od 12. do 16. aprila u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac

TIN FEST U KRUŠEVCU: 14. Festival srednjoškolskog teatra od 12. do 16. aprila

ТИН ФЕСТ У КРУШЕВЦУ: 14. Фестивал средњошколског театра од 12. до 16. априла

Foto:KCK

14.FESTIVAL srednjoškolskog teatra Tin-fest ove godine se oderžava od 12. do 16. aprila u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac.

Otvaranje festivala koje ima tematsko ime „Čin posle pauze“ planirano je za 19 sati, kada će biti izvedena monodrama „Deca pakla“ u produkciji KCK. Ovu predstavu su svojevremeno režirali Miomir Miki Stamenković i Lidija Užarević, koja i igra u predstavi.

Ekonomsko-trgovinska škole predstaviće se 14. aprila od 19 sati sa projekcijom filma „Vremeplov“, autora profesorke Dajane Cvetković-Lazić, dok dan kasnije nastupaju glumci Gimnazije sa predstavom „Jesen stiže dunjom moja“ u adaptaciji i režiji kolektiva ove škole. Medicinska škola nastupa 16. aprila od 19 sati sa predstavom dr Dragana Anđelkovića „Kafanska priča o gombocu ili nemoguća budućnost“ u režiji Dušice Delić.

Tin-fest organizuje KCK u saradnji sa kruševačkim srednjim školama, a pokrovitelji su grad i Ministarstvo kulture i informisanja.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/985273/tin-fest-krusevcu-14-festival-srednjoskolskog-teatra-12-16-aprila

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply