Fabrika PPT Armature iz Aleksandrovca obustavila rad na dve nedelje zbog masovne zaraze radnika Korona virusom

OBUSTAVLjAJU RAD NA DVE NEDELjE Korona u aleksandrovačkoj fabrici, među zaposlenima i članovima njihovih porodica

ОБУСТАВЉАЈУ РАД НА ДВЕ НЕДЕЉЕ Корона у александровачкој фабрици, међу запосленима и члановима њихових породица

FABRIKA PPT Armature iz Aleksandrovca obustavlja rad u naredne dve nedelje po preporuci Zavoda za javno zdravlje Kruševac, potvrđeno je u Opštinskom štabu za vanredne situacije.

Prostorije najvećeg kolektiva u Župi biće detaljno dezinfikovane posle čega će se radnici vratiti proizvodnji. Oko 20 slučajeva korona virusa registrovano je među zaposlenima i članovima njihovih porodica.

Vanredna situacija uvedena je u Aleksandrovcu ove nedelje.

Radno vreme ugosititeljskih,trgovinskih i zanatskih objekata ograničeno je do 21 sat. Za jednim stolom u lokalu ne mogu sedeti više od dva lica, osim kada su u pitanju roditelji i maloletna deca, odnosno lica koja žive u istom domaćinstvu.

Iz Odeljenja za inspekcijske poslove upozoravaju da je nošenje zaštitnih maski -obavezno. Zabranjeno je organizovanje svečanosti i zabavanih manifestacija. Od početka epidemije korona virusa u Župi je registrovano 297 pozitivnih slučajeva, a oko 40 posto novoinficiranih u Rasinskom okrugu upravo je iz ove opštine.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/928712/obustavljaju-rad-dve-nedelje-korona-aleksandrovackoj-fabrici-medju-zaposlenima-clanovima-njihovih-porodica

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Još kod 194 osobe potvrđen Korona virus, najviše zaraženih iz Kruševca, ali i u Trsteniku kritično, 127 lica se nalazi na Infektivnom odeljenju sa težom kliničkom slikom, bolnički kapaciteti na vrhuncu popunjenosti, OSTAJE MOLBA DA SE POŠTUJU MERE KAKO BI SE PREKINULO PRENOŠENJE VIRUSA!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply