Fabrika PPT Armature iz Aleksandrovca obustavila rad na dve nedelje zbog masovne zaraze radnika Korona virusom

OBUSTAVLjAJU RAD NA DVE NEDELjE Korona u aleksandrovačkoj fabrici, među zaposlenima i članovima njihovih porodica

ОБУСТАВЉАЈУ РАД НА ДВЕ НЕДЕЉЕ Корона у александровачкој фабрици, међу запосленима и члановима њихових породица

FABRIKA PPT Armature iz Aleksandrovca obustavlja rad u naredne dve nedelje po preporuci Zavoda za javno zdravlje Kruševac, potvrđeno je u Opštinskom štabu za vanredne situacije.

Prostorije najvećeg kolektiva u Župi biće detaljno dezinfikovane posle čega će se radnici vratiti proizvodnji. Oko 20 slučajeva korona virusa registrovano je među zaposlenima i članovima njihovih porodica.

Vanredna situacija uvedena je u Aleksandrovcu ove nedelje.

Radno vreme ugosititeljskih,trgovinskih i zanatskih objekata ograničeno je do 21 sat. Za jednim stolom u lokalu ne mogu sedeti više od dva lica, osim kada su u pitanju roditelji i maloletna deca, odnosno lica koja žive u istom domaćinstvu.

Iz Odeljenja za inspekcijske poslove upozoravaju da je nošenje zaštitnih maski -obavezno. Zabranjeno je organizovanje svečanosti i zabavanih manifestacija. Od početka epidemije korona virusa u Župi je registrovano 297 pozitivnih slučajeva, a oko 40 posto novoinficiranih u Rasinskom okrugu upravo je iz ove opštine.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/928712/obustavljaju-rad-dve-nedelje-korona-aleksandrovackoj-fabrici-medju-zaposlenima-clanovima-njihovih-porodica

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply