Žena se ubila skokom sa 4. sprata Opšte bolnice u Kruševcu

Kruševačka bolnica

Beživotno telo pacijentkinje D. D.(45) kruševačke bolnice pronađeno je u sredu oko 18 sati u krugu ove zdravstvene ustanove, saznaju “Novosti”

 Kruševačka bolnica

Kruševačka bolnica

BEŽIVOTNO telo pacijentkinje D. D.(45) kruševačke bolnice pronađeno je u sredu oko 18 sati u krugu ove zdravstvene ustanove, saznaju “Novosti”.

Prema prvim informacijama, nesrećna žena koja je godinama imala psihijatrijskih problema izvršila je samoubistvo, najverovatnije skočivši sa četvrtog sprata bolničke zgrade gde je smešteno Interno odeljenje.

Za sada nema sumnjivih okolnosti u vezi sa ovim slučajem. Izvor “Novosti” navodi da je pacijentkinja u sredu primljena u bolnicu jer je pokušala sebi da preseče vene i to nije, na žalost, bio njen prvi pokušaj da sebi presudi. U bolnici je, prema nezvaničnim informacijama, u sredu je zbrinjavana pošto je bila u komatoznom stanju usled gubitka veće količine krvi.

Očekuje se da ocenu o ovom slučaju da i Komisija za unutrašnju proveru kvaliteta rada, koja se formira među lekarima koji nisu neposredno povezani sa ovim slučajem. Prema nezvaničnim informacijama, pokojnica je poreklom iz sela Garevina kod Aleksandrovca, samohrana je majka dvoje dece.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply