Šef naprednjaka iz Smedereva falsifikovao diplomu kruševačkog fakulteta!

Diploma Diplomiranje

SMEDEREVO Šefu naprednjaka uslovna kazna zbog falsifikovanja diplome – Petar Disić, šef odbornika SNS u Skupštini grada Smedereva, proglašen je krivim za falsifikovanje diplome Visoke škole strukovnih studija za poslovno-industrijski menadžment u Kruševcu.

Diploma Diplomiranje

Shvatili da je diploma falsifikat zbog slovne greške

 

Petar Disić, zamenik direktora „Čistoće“ i šef odbornika SNS u Skupštini grada Smedereva, pred ovdašnjim Osnovnim sudom je proglašen krivim za falsifikovanje diplome Visoke škole strukovnih studija za poslovno-industrijski menadžment u Kruševcu, pa mu je izrečena uslovna osuda od osam meseci, na dve godine.

 

Suđenje je počelo posle podizanja optužnog predloga, u avgustu 2014, a četiri glavna pretresa nisu održana zbog procesnih razloga.

Da diploma nije validna bilo je jasno jer su falsifikatori iz reči „strukovnih“ izostavili slovo „t“, a i „potpisali“ su je profesori koji u vreme navodnog diplomiranja nisu radili u školi.

Ova diploma je Disiću, inače konobaru, pomogla da dobije funkciju zamenika direktora u „Čistoći“, a u međuvremenu je i napredovao, te je nedavno imenovan za koordinatora u procesu pripajanja tri gradska komunalna preduzeća u jedno, pišu „Novosti“.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply