Šešelj govorio na tribini u Kruševcu

Beta (Nenad Petrović)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je posle izlaska iz Srpske radikalne stranke stekao izraženu volju za moć, a sada bi malo na istok, malo na zapad, što je nemoguće, jer se ne može sedeti na dve stolice, izjavio je večeras, na tribini u Kruševcu, lider radikala Vojislav Šešelj.

Beta  (Nenad Petrović)

 

 

Šešelj je istakao da je premijer zabranio njegovo pojavljivanje u svim elektronskim medijima sa nacionalnom frekvencijom, pa mu je jedino preostalo da organizuje tribine i da gostuje na lokalnim i regionalnim televizijama.

Ima dosta mesta u Srbiji gde nisam mogao ni to da dobijem, pa smo onda, kako bi dobili odgovarajuće sale, morali da zakazujemo javne tribine pod izgovorom promocije mojih knjiga, rekao je Šešelj.

On je poručio da zna da televiziju u Kruševcu drži ministar odbrane Bratislav Gašić, koga je pozvao da mu hitno zakaže emisije.

Pozvaću Gašića da mi hitno zakaže emisije na svojim televizijama, ili će sa mnom imati posla, jer ovo što su ga prozivali oko srednje škole i fakultetske diplome je dečja igra za ono za šta ću ga ja prozivati, poručio je Šešelj.

On je istakao da ga u Srbiji trenutno najviše brine ekonomska sfera, jer se ova vlast mnogo zadužila, a najgore je to što će on morati da vraća te dugove kada bude došao na vlast.

Poručio je da Srpska radikalna stranka nudi alternativu i da građani treba da joj veruju, jer je decenijama ostala verna svojim ideološkim principima i političkim stavovima i spremna je da se žrtvuje za svoju ideologiju.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply