Dvojica razbojnika uhapšena zbog iznude, razbojništva i ugrožavanja sigurnosti, a šta je sa Batom Potkovicom?!

Hapšenje

Policajci Ministarstva unutrašnjih poslova iz Kruševca su po nalogu Osnovnog javnog tužioca iz Kruševca odredili privođenje i zadržavanje do 48 sati, S.M. (1972. godište) iz Kruševca i D.A. (1996. godište) iz Stalaća, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela iznuda, razbojništvo i ugrožavanje sigurnosti drugih lica.

Hapšenje

Sumnja se da su ova dvojica razbojnika tokom januara vršili navedena krivična dela na štetu više lica iz Kruševca i okoline. Aktivnostima na rasvetljavanju ovih krivičnih dela, pripadnici policije su operativnim radom pronašli pištolj, bombu i detonatorske kapisle koje je S.M. zakopao u šumi u ataru sela Vučak kod Kruševca.

Njemu će biti podneta krivična prijava i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, stoji u saopštenju Policijske uprave Kruševac.

 

Hoće li Policijska uprava u Kruševcu i tužilaštvo isto postupiti i sa gradskim većnikom Bratislavom Ilčićem – Batom Potkovicom, koji ima više krivičnih prijava zbog posedovanja arsenala oružja i napada na policajca, kao što će i protiv ovih razbojnika?

Ili su oni nisu dovoljno politički jaki kao funkcioner Jedinstvene Srbije koji je za svoja krivična dela aboliran od strane lokalnih organa!!!

PROČITAJ JOŠ:  Ukinuta prvostepena presuda u slučaju napada huligana na Borka Stefanovića

Pročitajte koja krivična dela je načinio Bratislav Ilčić, vlasnik kafane Potkovica i gradski većnik ispred Jedinstvene Srbije:

Ponovo bahatost gradskog većnika iz Jedinstvene Srbije u Kruševcu

ZLOUPOTREBA – Gola istina o funkcionerima Jedinstvene Srbije u Kruševcu – TREĆI NASTAVAK

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply