Dvojica razbojnika uhapšena zbog iznude, razbojništva i ugrožavanja sigurnosti, a šta je sa Batom Potkovicom?!

Hapšenje

Policajci Ministarstva unutrašnjih poslova iz Kruševca su po nalogu Osnovnog javnog tužioca iz Kruševca odredili privođenje i zadržavanje do 48 sati, S.M. (1972. godište) iz Kruševca i D.A. (1996. godište) iz Stalaća, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela iznuda, razbojništvo i ugrožavanje sigurnosti drugih lica.

Hapšenje

Sumnja se da su ova dvojica razbojnika tokom januara vršili navedena krivična dela na štetu više lica iz Kruševca i okoline. Aktivnostima na rasvetljavanju ovih krivičnih dela, pripadnici policije su operativnim radom pronašli pištolj, bombu i detonatorske kapisle koje je S.M. zakopao u šumi u ataru sela Vučak kod Kruševca.

Njemu će biti podneta krivična prijava i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, stoji u saopštenju Policijske uprave Kruševac.

 

Hoće li Policijska uprava u Kruševcu i tužilaštvo isto postupiti i sa gradskim većnikom Bratislavom Ilčićem – Batom Potkovicom, koji ima više krivičnih prijava zbog posedovanja arsenala oružja i napada na policajca, kao što će i protiv ovih razbojnika?

Ili su oni nisu dovoljno politički jaki kao funkcioner Jedinstvene Srbije koji je za svoja krivična dela aboliran od strane lokalnih organa!!!

Pročitajte koja krivična dela je načinio Bratislav Ilčić, vlasnik kafane Potkovica i gradski većnik ispred Jedinstvene Srbije:

Ponovo bahatost gradskog većnika iz Jedinstvene Srbije u Kruševcu

ZLOUPOTREBA – Gola istina o funkcionerima Jedinstvene Srbije u Kruševcu – TREĆI NASTAVAK

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply