16 decembar 2017

RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious

HOT NEWS
Objavi na Fejsbuku ovu stranicu

Najnovije Vesti


IMG_1462883571-20171211123119.jpg
Kruševljanin preko INTERNET PREVARE nasamario Amerikance za 152.000
PicsArt_12-06-03.14.23-20171207003542.jpg
Opozicija povodom krize u Apotekarskoj – Grad  i Republika je “pustili niz
radovi-na-putu-20171127015345.jpg
Двери: „Крушевац пут“ део шеме за испумпавање пара из буџета
stocna_hrana_290517_tw1024-20171122115522.jpg
U HI Župa nakon privatizacije pokrenuta proizvodnja - U decembru i otvaranje fabrike aditiva stočne hrane u Kruševcu Ilustracija (Foto: Nataliia
saobrac-ajna-policija-stefan-stojanovic-1-20171103180124.jpg
Šokantni rezultati testa: Pola vozača drogirano!? Opasnost u saobraćaju ne predstavljaju samo oni koji imaju alkohol u krvi, već i vozači koji voze pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, što
Pratite nas, klik ispod na SVIDJA MI SE ili LIKE

Anketa

Podržavate li postavljanje zaštitnog zida na Bruskom putu koja zvučno i fizički izoluje romsko naselje?
Rezultati

Uživo Gledanje Televizije - Domaći Kanali

Direktorka Visoke tehničko-tehnološke škole iz Kruševca, Zorana Milosavljević, sa nevažećom doktorskom diplomom!

Objavi na Fejsbuku ovaj video

Direktorka sa nevažećom doktorskom diplomom - Fakultet za industrijski menadžment podneće krivičnu prijavu protiv Zorane Milosavljević, direktorke Visoke tehničko-tehnološke škole strukovnih studija iz Kruševca, koja je na ovoj funkciji sa lažnom diplomom doktora nauka, rečeno je Danasu na tom fakultetu.

Direktorka sa nevažećom doktorskom diplomom

Milosavljevićeva je odbranila doktorsku disertaciju na Fakultetu za industrijski menadžment u Kruševcu pod nazivom "Menadžment i očuvanje radne sposobnosti u uslovima ekologije", za koju je Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta (KAPK) utvrdila da je nevladina.

To je otkriveno u postupku akreditacije Visoke tehničko-tehnološke škole u Kruševcu, kada je KAPK ustanovila da fakultet u trenutku odbrane doktorske disertacije nije imao dozvolu za izvođenje doktorskih studija.

Nakon toga Nastavno-naučno veće fakulteta je obrazovalo stručnu komisiju sa zadatkom da detaljno ispita i proveri navode Komisije za akreditaciju.

- Stručna komisija je podnela izveštaj Nastavno-naučnom veću da je doktorska disertacija nevažeća i da nije u sladu sa zakonom, statutom i aktima fakulteta i da je van matičnosti fakulteta. U trenutku akreditacije Visoke tehničko-tehnološke škole Milosavljevićeva je bila direktorka te ustanove, a na toj poziciji je i dalje, iako je u međuvremenu njena doktorska diploma osporena, rečeno nam je na Fakultetu za industrijski menadžment.

Kažu i da ne beže od svoje odgovornosti, ali se pitaju kako je moguće da osoba sa lažnim doktoratom obavlja funkciju direktorke i da uporno odbija da sazove Savet te visokoškolske ustanove na kome bi razjasnila navedene činjenice.

Na fakultetu ističu i da su o svim dešavanjima obavestili Ministarstvo prosvete još pre pet meseci, ali da nikakve reakcije nije bilo.

Juče smo pokušali da dobijemo Zoranu Milosavljević, ali se na fiksne telefone škole niko nije javljao.

http://www.danas.rs/drustvo.55.html?news_id=357115

Direktorka Visoke tehničko-tehnološke škole iz Kruševca, Zorana Milosavljević, sa nevažećom doktorskom diplomom!
Krusevac 2017.