Dr Vladan Mladenović predsednik GFS Kruševac

Sinoć je u beloj sali Doma omladine u Kruševcu održana skupština Gradskog fudbalskog saveza  na kojoj je pored 15  tačaka dnevnog reda svakako bila najinteresantnija ona o izboru novog predsednika GFS Kruševac, pošto je dosadašnji Stojan Stojanović podneo neopozivu ostavku obrazlažući to zamorom ali i željom da mlađi preuzmu odgovornost.

Pre nego što se prešlo na rad izabrana su radna tela skupštine pa je do izbora novog predsednika predsedavao g. din Žarko Anđelković ( sjajno vodio sednicu) inače predsednik strukovne organizacije sudija Rasinskog okruga i bivši savezni sudija.  Izveštaj o radu GFS Kruševac , kao i finansijski izveštaj usvojeni sa samo jednim uzdržanim glasom (Ivan Aksentijević).  A onda se prešlo na najinteresantniju tačku  pošto je kandidaturu za predsednika u skladu sa statutom GFS po izveštaju izborne komisije  na čijem čelu je bio Srbimir Anđelković jedino i ispravno podneo Dr. Vladan Mladenović , članovi skupštine su jednoglasno (njih 63 prisutnih od 66) izabrali upravo dr. Vladana Mladenovića za predsednika.
Po izboru dr. Mladenović se zahvalio članovima skupštine i istakao da će marljivo raditi za dobrobit fudbala u Kruševcu. U skladu sa statutom novi predsednik (Mandatar) predložio je i novi izvršni odbor u koji su ušli: dr. Vladan Mladenović, Žarko Anđelković, Ivan Aksentijević, Arsić Vladan, Lazić Dragan, Marjanović Dragomir, Rasinac Darko, Jeftović Radoslav, Milošević Boban, Nikolić Goran, Sojkić Negovan, Milunović Branislav i Ljubiša Stanković.  Nakon izbora skupština je izglasala i određene izmene u statutu gradskog saveza i ovlastila izvršni odbor da izvrši promenu grba Gradskog fudbalskog saveza, a sa sednice članovi skupštine razišli su se zadovoljni jer je sastav GFS znatno podmlađen.

POKLON ZA BIVŠEG PREDSEDNIKA
U ime članova skupštine sada već bivšem predsedniku Stojanu Stojanoviću , Žarko Anđelković uručio je prigodan poklon(lap top) a legendarni Dragiša Binić inače sada predsednik fudbalskog saveza Rasinskog okruga istakao je da je Stojanović čitav život posvetio fudbalu i da takvi ljudi treba i dalje da ostanu u fudbalskoj organizaciji jer njihovi saveti su dragoceni.

 

KO ĆE BITI NOVI GENERALNI SEKRETAR
Na prvoj narednoj sednici novoformirani izvršni odbor trebao bi da izabere novog generalnog sekretara GFS , prema nekim najavama to bi trebalo  da bude mladi i perspektivni sudija Čedomir Andrejić, pa će i sa te strane savez biti podmlađen jednim odličnim kadrovskim rešenjem.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply