Dodvoravanje – Gašić dodeljuje Vučiću Vidovdansku nagradu

Misli na sve, samo na sebe ne: Vučić

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kandidat je za Vidovdansku nagradu grada Kruševca. Vučića je za ovu nagradu predložila Skupština preduzeća „IMK 14. oktobar“, postavljena po naredjenju prvog čoveka grada Kruševca.

Misli na  sve, samo na  sebe ne: Vučić

Kako se navodi u obrazloženju, prvi potpredsednik Vlade Srbije predložen je zbog „svog požrtvovanja i angažovanja, kao i zbog svega što čini za srpski narod i građane“.

Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić kaže da je Vučića za ovu nagradu kandidovalo i to što se u prethodnoj godini pokazao kao veliki borac protiv korupcije i kriminala i to što je interese građana stavio ispred ličnih što nije bila praksa, kako je rekao, u prethodnih 12 godina.

– Sve ono što je Aleksandar Vučić uradio za grad Kruševac apsolutno ga kandiduje za dobijanje tako velikog priznanja – rekao je gradonačelnik Kruševca. Ukoliko odbornici Skupštine grada potvrde ovu odluku 21. juna, Vidovdanska nagrada će Aleksandru Vučiću biti uručena na Vidovdan 28. juna na svečanoj sednici Skupštine grada.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply