Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić, sa saradnicima, obišao gradilištе novog autoputa Pojate – Preljina

Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić obišao radove na izgradnji Moravskog koridora

Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić, zajedno sa saradnicima, obišao je gradilištе novog autoputa Pojate – Preljina, kako bi se upoznao sa napredovanjem radova i poštovanjem utvrđene dinamike.

Nakon obilaska prve deonice autoputa od Pojata do Kruševca, na kojoj se gradi i most preko železničke pruge Beograd-Niš, dužine 496 metara, održan je radni sastanak sa predstavnikom izvođača radova, kompanije Behtel-Enka, Ozgerom Inalom, zamenikom šefa projekta kao i sa predstavnicima Stručnog nadzora.

foto: Ministarstvo energetike i rudarstva

Na sastanku su razmatrana najznačajnija pitanja i usaglašene su dalje zajedničke aktivnosti kako bi se ovaj projekat što uspešnije realizovao, a direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić izrazio je očekivanjа da radovi od početka do kraja budu izvedeni kvalitetno i u zadatim rokovima.

Predstavnici Koridora Srbije obišli su i radove na izgradnji velikog gradilišnog kampa Behtel-Enke u Kruševcu, koji se gradi na 23,5 hektara, sa smeštajnim kapacitetom za 1400 radnika.

Izvor: Koridori Srbije/Kurir.rs

Link: https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3577549/direktor-koridora-srbije-aleksandar-antic-obisao-radove-na-izgradnji-moravskog-koridora

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply