Detalji ORUŽANOG SUKOBA kod KRUŠEVCA! Pucnjava povezana sa pokušajem UBISTVA LOKALNOG FUDBALERA, povezanog sa kriminalnim krugovima?!

Detalji ORUŽANOG SUKOBA kod KRUŠEVCA! Srbijom kruže JEZIVE PRIČE! Pucnjava povezana sa pokušajem UBISTVA POZNATOG FUDBALERA, povezanog sa kriminalnim krugovima!?

Policija

Foto: Srbija Danas


U oružanom incidentu koji se dogodio u sredu veče, na periferiji Kruševca, pored Bruskog puta, ranjen je R.A. (52).

Policija, kako se nezvanično saznaje, traga za M.S. (23) iz Kruševca , koji se sumnjiči za ovo upucavanje. Povređeni R.A. zbrinut je u kruševačkoj bolnici i, se saznaje, život mu trenutno nije ugrožen. On je operisani dobro se oseća.
policija

policija

Foto: Profimedia

Ali, begunac,  prema prvim i još nepotvrđenim informacijama, kako se širi priča, nije ciljao u njega, već u izvesnog D.M. sa kojim je od ranije u sukobu.

Prema čaršijskoj priči ceo ovaj slučaj povezuje se sa M. S., nekadašnjim prvakom Srbije u boksu, koga je pre dve godine privodila kruševačka policija zbog sumnje da je krajem avgusta 2017. godine učestvovao u pokušaju ubistva bivšeg fudbalera Bobana Vukmirovića (33).

Zbog tog slučaja, tada su pored M. S. bili uhapšeni i njegov drug A. A. (21) i stric B. S. (44), na koga je nedavno pucano u Kruševcu. Usled nedostatka dokaza, pušteni su na slobodu.

PROČITAJ JOŠ:  Pri neprilagođenoj brzini pokušala da pretekne drugo vozilo pa se zakucala u betonsku banderu koju je otkinula!

Blic/Kurir/Srbija Danas

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply