Dečak iz Gornje Crnišave kod Trstenika se usmrtio kada je opalila puška dok je čistio, deda zatekao jeziv prizor

PREMINUO U OPERACIONOJ SALI – OVO JE VELJKO (15) KOJI SE SLUČAJNO UBIO OČEVOM LOVAČKOM PUŠKOM: Roditelji bili na poslu, deda čuo pucanj, pa zatekao jeziv prizor

Dečak koji je stradao nakon slučajnog samoranjavanja očevom lovačkom puškom je Veljko M. (15) iz Gornje Crnišave kod Trstenika.

Tinejdžer je preminuo u operacionoj sali Opšte bolnice Kruševac nešto posle 15,15 uprkos svim pokušajima lekara da ga spasu. Meštani sela su u šoku.

„Roditelji su bili na poslu, majka u fabrici ‘Amfenol’ u Trsteniku, a otac na građevini. U dvorištu je bio samo deda koji je u jednom trenutku čuo pucanj. Kad je utrčao u kuću našao je dečaka oblivenog krvlju a kraj njega je bila puška“, kažu komšije.

U Gornjoj Crnišavi su svi bili u šoku.

– To je katastrofa, čuli smo da je Veljko u kući čistio očevu pušku. Policija, Hitna, svi su bili tu. Odvezli su ga, a onda je stigla vest da ga više nema. Videćemo šta je bilo, mnogi još nisu ni shvatili da je siroto dete preminulo – kažu meštani Gornje Crnišave.

Dečak je transportovan sa teškim povredama lica na kruševačku hirurgiju.

Kako je potvrđeno u bolnici, lekari su ga uveli u salu, pokušali reanimaciju, ali dečaku nije bilo spasa.

Dečak je pohađao osmi razred osnovne škole.

Izvor: Kurir.rs/D.D.I.

Link: https://www.kurir.rs/crna-hronika/3635261/ovo-je-veljko-15-koji-se-slucajno-ubio-ocevom-lovackom-puskom-roditelji-bili-na-poslu-deda-cuo-pucanj-pa-zatekao-jeziv-prizor

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply