Deca u Soko Banji nastavljaju rekreativnu nastavu nakon nesreće

Polomljeni ringišpil

Na sastanku direktorke osnovne škole „Nada Popović“ iz Kruševca sa roditeljima čija deca nisu povređena na izletištu Borići u Sokobanji, kada se polomio ringišpil i tom prilikom povređeno devetoro đaka, dogovoreno je da se rekreativna nastava realizuje do četvrtka, 4. aprila.

Polomljeni ringišpil

Kako je Tanjugu rekao načelnik školske uprave Milan Đokić, deca sa lakšim povredama, koja su u nedelju zbrinuta na Dečju kliniku u Nišu, danas su se vratila u Kruševac, dok će se rekreativna nastava za preostalu decu, njih oko 70, sprovesti u Sokobanji do kraja.
On je objasnio da je to danas dogovoreno na sastanku roditelja sa direktorkom škole Jelenom Ivanović.

Đokić je istakao i da je od direktorke danas zatražio da školskoj upravi dostavi plan i program rekreativne nastave u Sokobanji, kako bi se utvrdilo da li je vožnja ringišpilom bila predviđena.
Devojčica, koja je teško povređena i operisana uspešno se oporavlja, svesna je i komunikativna, rečeno je danas ranije Tanjugu u Klinici za dečju hirurgiju.
Povodom ovog događaja, gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić uputio je danas pisma zahvalnosti gradonačelniku Niša Zoranu Perišiću i direktoru Kliničkog centra Niš dr Zoranu Radovanoviću.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply