Davanje mita redovna pojava u školama (Video)

Sve veći broj video snimaka i dokaza se pojavljuje u javnosti koji dokazuju da smo kao društvo odavno mnogo zagrizli u korupciji. Kao dokaz tome pojavio se još jedan u nizu video snimaka na YouTub-u koji pokazuje da se sve može dobiti za male novce.

Snimak iz mašinsko – elektrotehničke škole iz Kruševca je samo još jedna u nizu potvrda da je korupcija u prosvetii velika i da se nadležni organi moraju pozabaviti ovom problematikom veoma oziljno. Da podsetimo samo da je u junu mesecu ove godine takodje u istoj školi pokrenuta krivična prijava protiv profesora a kako i sami sadašnji i bivši učenici tako i roditelji kažu da je korumpiranost nastavnika veoma velika i da se tome mora stati na kraj.

Uz napredak tehnologije danas je veoma lako napraviti video ili audio snimak koji dalje možete distribuirati preko popularnih portala, tako da se ništa više ne može sakriti i sve može postati javno.

U nastavku možete pogledati video snimak iz 2011. godine na kome se jasno vidi kako učenik daje mito profesoru kako ne bi ponavljao.

PROČITAJ JOŠ:  Angio-sala dragocena za pacijente Opšte bolnice Kruševac: Spasli čak 20 života za 3 nedelje postojanja ove službe

http://www.youtube.com/watch?v=LeCtjNO9gug

Facebook Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *