Bratislava Gašića obesili na banderu!

Bratislav Gašić, foto Twitter

ULICA Bratislava Gašića: Bivši ministar odbrane visi na banderi

Bratislav Gašić, foto Twitter

 

Političari ipak drže obećanja. Zadovoljan sam i srećan što će moji sugrađani da me pamte po lepom, rekao je Gašić

Bivši ministar odbrane Bratislav Gašić za života je dobio svoju ulicu! Meštani sela Trmčare, koje pripada Kruševcu, napravili su i zakačili tablu s natpisom Ulica Bratislava Gašića, a pored imena su iscrtali boje SNS.

Potpredsednik naprednjaka rekao je za Kurir da su mu se stanovnici tog sela na taj način odužili zato što je ispunio obećanje.
– Ljudima je asfaltirana ulica posle pedeset godina. Obećao sam i ispunio. Narod je sam napisao i postavio tu tablu. Političari ipak drže obećanja. Zadovoljan sam i srećan što će moji sugrađani da me pamte po lepom – rekao je Gašić.

Podsetimo, dok je bio ministar odbrane, Gašiću je na svečanoj sednici Skupštine grada Kruševca uručena Vidovdanska nagrada – umetnička slika sa njegovim likom koju je njegov sin Milan okačio na zid dnevne sobe i postavio na Fejsbuk kako u tatu gleda kao u ikonu. 

Gašić je to delo dobio početkom 2015. na dar od svojih stranačkih kolega iz Kruševca, u isto vreme kada je dobio i titulu „viteza od čarapanije prvog reda“, kao i zahvalnicu za „uloženu harizmu i šarm“ u napredovanju SNS.

Tata kao ikona... Gašićev sin Milan Tata kao ikona… Gašićev sin Milan

Izvor: Kurir.rs

Link: http://www.kurir.rs/vesti/politika/ulica-bate-gasica-bivsi-ministar-odbrane-na-banderi-clanak-2224509

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply