Bratislav Gašić novi direktor Telekoma Srbija?!

Gašić će biti novi direktor Telekoma? Aleksandar Vučić planira da postavi Bratislava Gašića na mesto direktora “Telekoma”, tvrde pojedinci iz vrha kruševačkih naprednjaka.

 

Pitanja je samo vremena kada će Vučićev najbliži i najodaniji prijatelj, Bratislav Gašić, dobiti novu funkciju nakon zvanične smene sa mesta ministra odbrane.

Pojedinci iz vrh kruševačkih naprednjaka nezvanično tvrde da znaju koje će biti novo radno mesto Bratislava Gašića.

– U vrhu Srpske napredne stranke u Kruševcu spekuliše se da Aleksandar Vučić namerava da postavi Bratislava Gašića na mesto direktora “Telekoma”. Gašićeva nova funkcija trebalo bi da bude tema na sednici Glavnog odbora SNS-a 17. januara, tvrdi sagovornik Telepromptera.

Podsetimo da je Vučić posle propale prodaje “Telekoma” prošle godine rekao da nacionalni operater ostaje u rukama Republike i najavio temeljne promene, racionalizaciju i profesionalizaciju.

On je na TV “Pink” početkom januara rekao da će smeniti “sve direktore javnih preduzeća koji ne rade dobro”.

Zvanična smena Bratislava Gašića čeka se od početka decembra prošle godine kada je Vučić obećao da će njegov najverniji prijatelj biti skonjem iz Ministarstva odbrane zbog seksističkog komentara koji je uputio novinarki.

Mesec i po dana kasnije, Gašić se i dalje nalazi na funkciji ministra odbrane. Podsetimo da je Vučić krajem prošle godine na TV “Prva” rekao da će Srbija dobiti novog ministra odbrane u januaru. Isto je ponovio juče na novogodišnjoj konferenciji za novinare u vili Bokeljka:

– Ne brinite, držim do svoje reči. Bolje da slušate ono što ja kažem, nego da slušate špekuluacije mojih protivnika, rekao je Vučić.

Međutim, na dnevnom redu Prvog vanrednog zasedanja Skupštine Srbije, koje je zakazano za 18. januar, zasad se ne nalazi smena Bratislava Gašića.

Vest objavljena na Teleprompteru.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply