BORBA ZA OPSTANAK: Utakmica sezone za FK Napredak

Napredak igra utakmicu sezone!

Kruševljani nisu uspeli da iznenade šampionski tim Partizana, ali će već u subotu imati novu priliku da možda i osiguraju opstanak u eliti.

Napredak igra utakmicu sezone!

U pretposlednjem, 29. kolu Jelen Superlige, Napredak će biti gost ekipe Donjeg Srema, koja se i sama grčevito bori za opstanak u društvu najboljih.

Svi u Kruševcu su svesni težine zadatka koji ih očekuje, ali veruju u svoje kvalitete i nadaju se da će oni u subotu doći do punog izražaja.

“Opstanak smo odavno trebali da rešimo,ali nismo, tako da smo u situaciji biti ili ne biti. Ovo nam je najvažnija utakmica u sezoni. Otežavajuća okolnost je da igrači nemaju vremena za odmor nakon utakmice protiv Partizana. Pred jutrošnji trening smo odradili vrlo kratku analizu i već smo se okrenuli utakmici u Pećincima.

Za nas je to utakmica sezone. Malo je vremena za odmor. Iz Pećinaca ne smemo da se vratimo poraženi“, izjavio je fudbaler Napretka Marko Vučetić.

Meč u Pećincima igra se u subotu, s početkom u 17 časova, a Napredak trenutno ima dva boda više od svog narednog rivala.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply