Blizanac Ždrokinac odlobođen tužbe za ubistvo stomatologa!

Milutin Rokić i Dejan Stanković

Oslobađajuća presuda za ubistvo Milutina Rokića: Blizanac nije pucao u zubara – Dejan Stanković optužen za ubistvo poznatog zubara Milutina Rokića 3. marta 2014. godine u Kruševcu, oslobođen je u prvostepenoj presudi

 Milutin Rokić i Dejan Stanković

Milutin Rokić i Dejan Stanković

 

DEJAN Stanković optužen za ubistvo poznatog zubara Milutina Rokića koje se dogodilo 3. marta 2014. godine u Kruševcu, oslobođen je u prvostepenoj presudi pred Višim sudom u ovom gradu. Sudsko veće je donelo takvu odluku zbog nedostatka pouzdanih dokaza da je Stanković, poznatiji pod imenom Ždrokinac, počinio zločin. Tužilaštvo, koje je tražilo 14 godina zatvora, uložiće žalbu.

U presudi je navedeno, između ostalog, da nađeni tragovi DNK mogu pripadati i Stankovićevom bratu blizancu Vojinu. Uz to, snimak sa sigurnosne kamere višespratnice u Čupićevoj ulici, gde je živeo ubijeni stomatolog i gde je imao privatnu praksu „Alfa dent – R“, takođe se doveo u pitanje. Sud je bio mišljenja da Više javno tužilaštvo nije uspelo da dokaže da Dejanov brat, Vojin, nije bio u Kruševcu.

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  NOVA OPSTRUKCIJA SUĐENJA: Suđenje JUTKI nije održano, njegovi advokati zatražili izuzeća predsednika svih sudova u razdaljini od 100km!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *