Autobus Jugoprevoza namerno sleteo sa puta!

Foto S. Babović

Kruševac: Autobus prinudno „sleteo“ sa puta – Pokušavajući da izbegne šleper iz suprotnog pravca, vozač autobusa na putu Kruševac – Trstenik skrenuo je vozilo u kanal pun snega pored puta

 Foto S. Babović

 

KRUŠEVAC – Putnički autobus na starom putu Kruševac-Trstenik „sleteo” je u kanal pun snega pokušavajući najverovatnije da izbegne šleper koji se kretao iz suprotnog pravca. Prava tragedija je mogla da se dogodi na sedmom kilometru od Kruševca, a kako su za “Novosti” ispričali putnici autobusa čije je zadnje odredište bilo mesto Ljubava, vozač je uspeo da izvede manevar skrećući ka udubljenju pored puta.

– Ko zna šta bi bilo da smo imali “kontakt” sa šleperom koji je imao dovoljno mesta da se skloni, ali ipak nije, kao što se nije zaustavio kada smo mi delimično završili u kanalu – pričaju putnici za “Novosti”. – Najvažnije da niko nije povređen, a i autobusu izgleda ništa ne fali.

Neki od putnika su u pomoć pozvali prijatelje i rođake da dođu po njih, misleći da će duže čekati “rezervni” prevoz. Oko 11,30, nekih 15 minuta nakon “parkiranja”, pristigao je drugi autobus i pokupio dvadesetak preostalih putnika. Kanali na starom putu Kruševac-Trstenik inače su prekriveni snegom i jedva su vidljivi.

Izvor: Novosti.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply