Atletičari iz Novog Pazara trijumfalno prošli kroz Kruševac

Atletičari Novog Pazara ostvarili su šest trijumfa na poslednjem krosu iz RTS-ove serije u Kruševcu, a Amela Terzić, Vanja Petrović i Saima Murić pobedile su na svakoj od četiri ovogodišnje trke.

Ponovo smo blistali, a Elzan Bibić i Elvedina Zornić izborili su reprezentativni status. Današnje takmičnje bilo je izborno za sastav juniorske selekcije Srbije, koja će se 8. novembra u Turskoj takmičiti na Prvenstvu Balkana u krosu“, rekao je radiju Sto plus trener AK Novi Pazar Rifat Zilkić.

Terzićeva je bila najbolja seniorka na 3.500 kilometra, dok je Zornićeva zauzela šesto mesto. Bibić je nastupio u konkurenciji seniora, gde mu je na stazi dugoj pet kilometara pripala osma pozicija.

Murićeva je bila bez premca u trci učenica drugih razreda osnovnih škola na 400 metara, kao i godinu starija Vanja Petrović na deonici od 500 metara.

Jasin Pilica trijumfovao u uzrastu trećih razreda na 600 metara, ispred Vahida Gicića, na stazi iste dužine Jovana Slavković je bila drugoplasirana kod učenica petih razreda, a identičan plasman ostvario je njen vršnjak Hamza Hanić na 800 metara.

Lidija Petrović pobedila je u konkurenciji učenica šestih razreda na 600 metara, što je pošlo za rukom i Amelu Džakovcu u istoj uzrasnoj kategoriji muškaraca. U toj trci na 800 metara Aliji Kurtanoviću pripalo je treće mesto.

 

PROČITAJ JOŠ:  Konferencija za štampu FK Trajala posle optužbe za nameštanje rezultata fudbalske utakmice

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply