Ambasadorka Francuske u Srbiji posetila Kruševac

ambasadorka-francuske

 

Ambasadorka Francuske Kristin Moro u Kruševcu – Ambasadorka Francuske u Beogradu Kristin Moro danas je posetila Gradsku upravu Kruševca i sa gradonačelnikom Dragijem Nestorovićem sa saradnicima razgovarala o unapređenju privredne, turističke i kulturne saradnje Kruševca i Francuske.

ambasadorka-francuske

 

Ambasadorka Francuske u Beogradu Kristin Moro danas je posetila Gradsku upravu Kruševca i sa gradonačelnikom Dragijem Nestorovićem sa saradnicima razgovarala o unapređenju privredne, turističke i kulturne saradnje Kruševca i Francuske.

U cilju proširenja saradnje pod pokroviteljstvom Grada u Mozaik sali Turistička organizacija Kruševca i Udruženje srpsko-francuskog prijateljstva Union organizovali su program pod nazivom „Otkrijte francusku sa nama“.

Predstavljene su regije Francuske, a u programu su učestvovali učenici Kruševačke gimnazije i Muzičke škole Stevan Hristić. Prijemu u Mozaik sali prisustvovali su predstavnici ekonomskog i političkog života Grada.

Poseta francuskih gostiju nastavljana je na sastanku predstavnika Regionalne privredne komore Kruševac i privrednih komora Srbije i Francuske.

Vest preuzeta sa Novosti.Top portala.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply