02 maj 2016

RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious

HOT NEWS
Objavi na Fejsbuku ovu stranicu

Najnovije Vesti


sp-napredak-logo-20160501090113.jpg
SUPERLIGA, OLE! Ovako su fudbaleri Napretka proslavili plasman u najviši rang (VIDEO) - Fudbaleri kruševačkog Napretka obezbedili su plasman u Superligu Srbije posle samo jedne sezone provedene u
3c025d92094708df20f05ab3fd97e948-20160501085421.jpeg
OPTUŽBE ZA NEPOTIZAM U TRSTENIKU Profesorka: Dali su mi otkaz da bi načelnik zaposlio svoju ženu - Profesorka Ljubica Lazarević iz Trstenika tvrdi da je ostala bez posla kako bi se oslobodilo
5c03953494fa512da020378a7f3bf592_XL-20160501084957.jpg
Grafit na Prvoj tehničkoj školi - U okviru manifestacije "Maj mesec matematike", Centar za promociju nauke i Centar za stručno usavršavanje oplemenjuju škole u Kragujevcu, Kruševcu, Kikindi,
hronika0615-20160501084159.jpg
Automobil sleteo u reku, vozač stradao, putnik povređen - U saobraćajnoj nesreći na putnom pravcu Bela Voda - Velika Drenova jedna osoba izgubila je jutros život, saopštila je Policijska
spom-20160429032949.jpg
Praznični servis: Vaskrs i Prvi maj u
Pratite nas, klik ispod na SVIDJA MI SE ili LIKE

Uživo Gledanje Televizije - Domaći Kanali

Politika

SNS saopštila da ne podržava kruševački SNS koji napada novinarku za nekulturno ponašanje ministra!

SNS se ogradila od kruševačkog člana: Manojlović o Labovićki izneo lični stav! Srpska napredna stranka (SNS) ogradila se od stava svog člana Ivana Manojlovića, koji je novinarku B92 Zlatiju Labović optuzio da je bila "instruisana da isporovocira ministra".

Zbog primitivne uličarske izjave o ženama premijer Aleksandar Vučić smenio ministra Bratislava Gašića! (SNIMAK)

PREMIJER PRESEKAO Vučić: Gašić ne može da ostane ministar odbrane posle ovakve izjave!- Za ono što je uradio ministar odbrane Bratislav Gašić ja ne mogu da nađem reči nikakvog opravdanja. Ja se u ime Vlade Srbije izvinjavam novinarki, ali to nije dovoljno. Gašić posle ovoga više ne može da ostane ministar - rekao je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Premijer je u obraćanju novinarima posle sastanka sa predstavnicima nordijskih kompanija rekao da mu je jako teško zbog ove odluke, jer mu Gašić blizak prijatelj i ministar u njegovoj vladi.

Kupljena diploma ne čini gospodina: Bratislav Gašić - Volim novinarke koje lako kleknu! (SNIMAK)

MINISTRE, SRAM VAS BILO! Gašić: Volim novinarke koje lako kleknu! Ministar odbrane Bratislav Gašić je u nedelju u Trsteniku napravio nezabeležen ispad u javnosti kada je potez novinarke koja je čučnula kako ne bi bila u kadru snimateljima prokomentarisao najgrubljim seksističkim rečima: "Što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu".

SNS u Kruševcu povećanjem poreza ruši premijera Aleksandra Vučića, nastavlja ponižavanje građana!

Povećanje poreza na nekretnine kao "državni udar" na Vučića! Posle burne i podeljene rasprave odbornici Gradske Skupštine Kruševca danas su većinom glasova povećali stopu poreza na nekretnine sa O,30 , na O,35 posto po kvadratnom metru, a povećanje stupa na snagu od 1. januara 2016. godine.

Rušenje Aleksandra Vučića

Formirana nova odbornička grupa u Skupštini Kruševca

U Skupštini Kruševca formirana je nova odbornička grupa "Samostalni DSS – Pokret veterana". Formirali su je politički preletači, a u grupi su bivši odbornici DSS Biljana Dačić, Slavoljub Radunović i Srba Milosavljević, zatim Dejan Srdić koji je dve godine bio samostalni odbornik i Goran Radomirović iz "Pokreta veterana".

skupstina-krusevac-2

 

Strana 10 od 40