28 februar 2015

RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious

HOT NEWS
Objavi na Fejsbuku ovu stranicu
Pratite nas, klik ispod na SVIDJA MI SE ili LIKE

Najnovije Vesti


Za predsednika Veća saveza samostalnih sindikata Srbije za grad Kruševac i opštine Brus, Ćićevac i Varvarin, na Izbornoj skupštini u Kruševačkom pozorištu, ponovo je izabran dosadašnji
Pevačica Milica Todorović posle dužeg vremena posetila je svoj rodni grad Kruševac.
Na Fajesbuk stranici Samoodbrana pokrenuto je pitanje plaćanja vrtića, s obzirom da ustanova Nata Veljković nezakonito, kršeći dva Zakona, naplaćuje preskupo
Fabrika ulja u gradu na Rasini bivšim radnicima duguje po dvadesetak zarada. Počela rasprodaja preostale imovine.
Na nedavno održanom Privrednom forumu u Sloveniji, na kome je u delegaciji Srbije koju je predvodio premijer Aleksandar Vučić, učestvovala je Regionalna privredna komora Kruševac i tom

Politika

Posledice lopovske politike gradskih funkcionera i rodbinsko-prijateljskog zapošljavanja

Posledice šizofrene i lopovske politike koju vodi gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom polako stižu na naplatu. Poslednji korak u nizu poteza koji su doveli do daljeg propadanja grada i padanja životnog standarda je smanjenje ionako skromne pomoći porodiljama.

Rukovodstvo krusevca

Pesma o gradonačelniku Kruševca Bratislavu Gašiću

Retko ko od političara ima tu čast da dobije i svoju pesmu. Gradonačelnik Kruševca gospodin Bratislav Gašić ima tu čast da bude opevan u pesmi. U pesmi je opisan sav rad gradonačelnika za vreme njegove vladavine (od pozitivnih dela, preko porodice, fudbala, familije i brata koji kupuje svakog dana po neki lokal u Kruševcu do svih afera i svakodnevnih otpuštanja radnika).

Gradonačelnik pesma

 

Najava: Skupštine grada Kruševca u petak

Na Dnevnom redu sutrašnje sednice Skupštine grada je preko 50 tačaka među kojima su  Program razvoja grada za 2014-u sa projekcijama za naredne dve i Predlog Odluke o budžetu za narednu godinu koji je projektovan na 3 milijarde 302,5 miliona dinara.

SKUPSTINA 1

Dr Branislavu Katančeviću odredjen pritvor od 30 dana

Branislav Katančević, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke i bivši direktor Specijalne bolnice „Ribarska banja“, uhapšen je zbog sumnje da je u periodu od juna 2009. do marta 2013.godine oštetio preduzeće za 15 miliona dinara i određen mu je pritvor od 30 dana. U njegovoj stranci tvrde da je reč o političkom hapšenju koje je naručio Bratislav Gašić, gradonačelnik Kruševca i potpredsednik SNS, koji sve to negira.

Katancevicu pritvor od 30 dana

Gradonačelnik Gašić: Da li je hapšenje dr Katančevića politički motivisano?

- Hapšenje bivšeg direktora specijalne bolnice Ribarska Banje dr Branislava Katančevića nije politički motivisano već je, koliko sam ja obavešten, rezultat višemesečnog rada istražnih organa - rekao je gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić, reagujući na sinoćnu izjavu predsednika Demokratske stranke Dragana Đilasa u emisiji televizije B 92 „Utisak nedelje“, da su članovi te stranke izloženi državnom progonu.

GASIC

Strana 10 od 25