22 novembar 2014

RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious

HOT NEWS
Objavi na Fejsbuku ovu stranicu
Pratite nas, klik ispod na SVIDJA MI SE ili LIKE

Najnovije Vesti


Bivši državni sekretar u Ministarstvu finansija Miodrag Đidić je izjavio da Kruševac ne koristi mogućnosti koje pruža Slobodna carinska
U Kruševcu će u utorak biti pušten u radi novi Bref proizvodni pogon kompanije Henkel Srbija, u kojoj će biti otvoren i značajan broj novih radnih mesta. Na otvaranju i najviši državni
Trener Napretka Saša Štrbac rekao je danas da se njegovi fudbaleri neće braniti u Beogradu protiv Partizana i da žele bod u tom
Roditelji u Kruševcu koji za boravak dece u vrtiću plaćaju znatno više od 20 odsto ekonomske cene očekuju promenu načina plaćanja.
Industrija mašina i komponenata "14. oktobar" iz Kruševca proizvela je bager BGH 250-ST, koji je to preduzeće napravilo za Rudarski basen "Kolubara".

Politika

Miličina ulica puštena u saobraćaj uz neizostavno slikanje političara

Rekonstruisana Miličina ulica, danas je, nakon završene prve faze radova, zvanično otvorena

MILICINA

Sastanak omladinaca kruševačkih političkih partija

Sastanku su prisustvovali predstavnici Srpske napredne stranke, Jedinstvene Srbije, Ujedinjenih regiona Srbije, Srpske radikalne stranke, Zajedno za Srbiju, Pokreta za promene, Demokratske stranke a domaćini su bili predstavnici Demokratske stranke Srbije.

Bratislav Gašić ostaje gradonačelnik Kruševca

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić, koji se pominje kao kandidat za ministra odbrane u vladi, doneo odluku da ostane na funkciji gradonačelnika Kruševca.

Asvaltirana ulica do kuće gradonačelnikovih roditelja u Šavranu

U naseljenom mestu Šavrane u toku su završni radovi na asfaltiranju dve ulice. Tim povodom gradonačelnik Bratislav Gašić i direktor JP "Direkcija za urbanizam i izgradnju" Rade Nikolić, kao i predstavnici izvođača radova - PP "Tehnogradnja" obišli su lokaciju.

Savrane2

Ponovo bahatost gradskog većnika iz Jedinstvene Srbije u Kruševcu

Član gradskog veća u Kruševcu iz Jedinstvene Srbije, Bratislav Ilčić - Bata Potkovica jednog policajca uhvatio za bradu, a ostalima se obratio na drzak i bezobziran način, zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava. Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić osudio ponašanje većnika.

Bratislav Ilcic Krusevac JS

Strana 10 od 23