24 januar 2017

RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious

HOT NEWS
Objavi na Fejsbuku ovu stranicu
Pratite nas, klik ispod na SVIDJA MI SE ili LIKE

Anketa

Podržavate li postavljanje zaštitnog zida na Bruskom putu koja zvučno i fizički izoluje romsko naselje?
Rezultati

Uživo Gledanje Televizije - Domaći Kanali

Ispovest žene čija je beba umrla u stomaku,...

UŽAS U KRUŠEVCU: Dok je čekala na red za carski rez BEBA JOJ UMRLA U STOMAKU!? Umesto da je odnesem u krevetac, koji smo pripremili za...
Vozač Hitne pomoći u Trsteniku pregazio pijanog...

Bizaran slučaj - HITNA POMOĆ PREGAZILA PACIJENTA U TRSTENIKU: Muškarcu pozlilo, vozač saniteta ga nije video! ...

Uhapšeno dvojica zelenaša nasilnika zbog...

UHAPŠENI NASILNICI IZ KRUŠEVCA: U stanu tukli i držali zatvorenog mladića (20)

Bivši radnici HI Župe zahtevaju isplatu...

Nekadašnji radnici „Župe” traže neisplaćene zarade Са скупа некадашњих радника...

Uklonjeni stari kiosci da bi postavljeni novi na najprometnijim lokacijama, neprimerenim za postavljanje kioska!

 

Maloprodajni lanac Moj kiosk postavio u Kruševcu nove kioske. Maloprodajni lanac kioska Moj kiosk postavio je u Kruševcu nove kioske. Ugovor je sa Gradskom upravom potpisan na pet godina.

 

Maloprodajni lanac Moj kiosk postavio u Kruševcu nove kioske

Napredna pljačka kruševačkog budžeta, gradsko rukovodstvo i sudovi ne reaguju, šteta milionska, niko ne podnosi krivične prijave!

У Србији се штеди на дечијим додацима, пензијама и социјалној помоћи, али се у Крушевцу буквално разбацују новцем из буџета. Из Опште болнице је нестало скоро 100.000 евра. стадион „Младост“ је поклонио четири милиона евра дајући да га клуб сина српског тајкуна користи без накнаде, а све то на крају плаћају обични грађани, јер су властодршци недодирљиви.

Odložena penzija - Direktoru KCK produžen mandat za tri meseca, rasprava za govornicom koalicionih partnera SNS-a i SPS-a i JS-a!

Direktor KCK „posvadjao“ koalicione partnere - Rešenje kojim se direktoru Kuluturnog centra Kruševac, Miroslavu Smiljkoviću, omogućava da na tom mestu ostane još tri meseca, i pored toga što je danas napunio 65 godina i ostvario uslov za penziju, izavalo je na današnjoj sednici Skupštine Grada raspravu odbornika socijalista i Jedistvene Srbije sa jedne i naprednjaka sa druge, inače koalicionih partnera u lokalnoj vlasti

picsart_12-13-05-08-49

Gradski budžet za 2017. veći za 22 posto, najviše novca za informisanje, televizijama gradskih moćnika, i popločavanje trotoara! Za poljoprivredu i socijalu zanemarljivo malo novca?!

Sa zasedanja Skupštine Grada – budžet u suficitu, naredni veći za dvadesetak odsto - Odbornici Skupštine Grada usvojili su danas Izveštaj o devetomesečnom izvršenju budžeta prema kome je Kruševac za 108 miliona dinara u suficitu, doneli odluku o otudjenju 6,6 hektara gradjevinskog zemljišta bez naknade kompaniji Kromberg i Šubert, prihvatili preporuku Vlade da se potraživanja Grada prema „Trajalu“ konvertuju u kapital u tom preduzeću te usvojili još tridesetak odluka i rešenja

picsart_12-13-04-01-44

Nikad lepše i nikad skuplje?! Koliko košta velelepno kićenje bandera i parkova u Kruševcu?

Da li ste se zapitali ovih dana, koliko košta kićenje centralnih i perifernih kruševačkih bandera? I kolika će biti potrošnja struje koju će grad, tj. mi, građani Kruševca morati da platimo!

Koliko košta ukrašavanje grada Kruševca?